Történetünk

#Csapj a húsok közé

Állandó programok, ízletes fogások, udvarias kiszolgálás, nyugat-európai környezet.

#Csapj a húsok közé

Állandó programok, ízletes fogások, udvarias kiszolgálás, nyugat-európai környezet.

Hol kezdődött

2016

2016-ban Balatonlellén nyitottuk meg első éttermünket egy régi lugasos borozóban – melyben akkor még egyedülálló módon a déli-parton – kizárólag kisüzemi koncepcióval kínáltuk, kedvenc zenekarainkról elnevezett burgereinket.

2017

Az első szezon sikerein felbuzdulva 2017 januárjában Budapesten megnyitottuk második üzletünket RockBurger Bár néven, mely már egy egész évben nyitva tartó egység lett. Ezt követően a Lupa-tavon megnyitott a RockBurger BEACH is 2017 nyarán. 

2018/2019

Az ezután következő években szakmai és közönség díjak sokaságát söpörtük be, úgy mint a Tripadvisor top 100 Budapesti étterem, A big 7 travel utazási portál top10 legjobb Burger, WeLoveBudapest, és WeLovebalaton “top100 jó hely”. 

2020

 2020-ban Balatonszemesen nyitott meg a RockBurger Cirkusz, mely a legnagyobb, legpatinásabb- a Balaton déli pártjának legszebb városának legközpontibb helyén, a platán fák árnyékában fekszik. Ahol az összes addig összegyűlt tapasztalat és kreativitás összpontosult, színpaddal fényekkel, koktélokkal előzenével, pizzával, hamburgerrel, BBQ ételekkel. Az elmúlt évek során olyan előadók fordultak meg nálunk, mint Mester Tamás, Berczesi Róbert, Supernem, Roy&Ádám stb.  

2021

2021 őszétől RockBurger Expressz néven foodtruckkal járjuk a fesztiválokat, reméljük valahol veled is összefutunk. Mert ne feledd, nálunk a marhák a mennybe mennek. #csapjahúsokközé  

2022

2022-től két helyen szezonálisan Balatonlellén és Balatonszemesen várunk benneteket. A RockBurger foodtruckkal pedig osszefuthatsz bárhol az országban.